امروز کار جدیدى انجام دهید و فردا خوشحال‌تر باشید

امروز کار جدیدى انجام دهید و فردا خوشحال‌تر باشید

وقتی احساس کمبود، بدخلقی یا حتی کمی افسردگی می‌کنید، دلتان می‌خواهد چه کاری انجام دهید؟ راهکار اکثر ما کار عجیبی نیست. واکنش طبیعی ما به روحیه‌ی بد این است که چمباتمه بزنیم به یک خواب طولانی برویم.

اما با توجه به تحقیقات علمى جدید، بهترین راه برای مقابله با افسردگی و بدخلقی، این است که خودتان را مجبور کنید که بیرون بروید و کار جدیدى انجام دهید. شاید امروز مجبور شوید خود را به سختی از روی کاناپه جدا کنید، اما تحقیقات نشان می‌دهد که فردا از این تلاش خوشحال خواهید بود.


راه خود را برای داشتن فردایی شادتر کشف کنید.

تیم تحقیق، برای مطالعه‌ی بهتر از این واقعیت استفاده کردند که این روزها اکثر ما ماشین ردیابی به نام موبایل را در جیب خود حمل می‌کنیم. آنها حرکات روزمره‌ی 122 فرد مورد مطالعه را با استفاده از ردیابی موقعیت مکانی تلفن‌هایشان به مدت سه تا چهار ماه دنبال کردند. آنها همچنین به افراد پیام‌های متنی منظمی می‌فرستادند و از آنها می‌خواستند در مورد خلق و خوی خود گزارش دهند.

دانشمندان کشف کردند که هرچه بازدید مردم از مکان‌های جدید و متفاوت بیشتر باشد، احساس شادی بیشتری، هم در آن روز و هم فردای آن روز خواهند داشت. به نظر می‌رسد تنوع و تازگی باعث افزایش روحیه ما می‌شود.

"کاترین هارتلی"، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد روانشناسی دانشگاه NYU ، گفت: "ما دریافتیم که اگر امروز احساس بهتری داشته باشیم، احتمالاً روز به روز بیشتر در حرکت و پایایی خواهیم بود و به مرور تجربه‌های بیشتری کسب خواهیم کرد و بالعکس، اگر امروز تجربه‌های بدیع و متنوع‌تری داشته باشم، نه تنها امروز بلکه روز بعد نیز احساس بهتری خواهیم داشت."

برای پیگیری این مطالعه، این تیم مغزِ نیمی از افراد را با دستگاه MRI اسکن کرد. آنها دریافتند که داوطلبانی که بیشتر به جستجو و کشف و گردش پرداخته‌اند، فعالیت بیشتری را در دو طرف مغز خود نشان می‌دهند.

هارتلی اظهار داشت: "این نتایج حاکی از ارتباط متقابل بین تجارب متنوعی که ما در طول کاوش روزانه در محیط فیزیکی به دست می‌آوریم و احساس آرامش ذهنی است، یا به عبارت ساده‌تر، هر چقدر بیشتر احساس شادی کنید، بیشتر کاوش خواهید کرد و همچنین هر چه بیشتر کاوش می‌کنید و دنبال تجربه‌های جدید می‌روید، احساس شادی بیشتری خواهید داشت.

طراوت و تازگی، مراکز یادگیری مغز شما را راه می‌اندازد.

این اولین بار نیست که علم، تجربیات جدید را با ویژگی‌های مثبت مغز مرتبط می‌کند. مطالعات قبلی نشان داده است که تجربیات جدید و چالش‌برانگیز، مراکز یادگیری را در مغز روشن می‌کند. همانطور که احتمالاً تجربه به شما آموخته است، هنگامی که از حاشیه امن خود خارج می شوید، خیلی سریع‌تر یاد می‌گیرید.

با توجه به این مطالعه، اگر این اواخر به دلیل شیوع ویروس کرونا در خانه گیر کرده‌اید و مجبورید بیرون نروید، عجیب نیست که احساس کندی و بدخلقی کنید. مغز شما از تازگی و اکتشافی که نیاز دارد، محروم شده است. خبر خوب این است که اگر بتوانید خود را مجبور به انجام کار جدیدی کنید (حتی اگر از نظر جسمی نتوانید به هرجایی که می‌خواهید بروید)، فردا احساس بهتری خواهید داشت. هرچه بیشتر کشف کنیم، شادتر و باهوش‌تر خواهیم بود.

 

# ویروس کرونا # افسردگی # شادی # یادگیری
نظری موجود نیست.

دیگر پست‌ها

  • اولین عروسی آنلاین در سال 1876 برگزار شد

    اولین عروسی آنلاین در سال 1876 برگزار شد

  • امروز کار جدیدى انجام دهید و فردا خوشحال‌تر باشید

    امروز کار جدیدى انجام دهید و فردا خوشحال‌تر باشید

  • اثرات همه‌گیری ویروس کرونا بر محتوای خواب‌هایی که می‌بینیم

    اثرات همه‌گیری ویروس کرونا بر محتوای خواب‌هایی که می‌بینیم

  • عطسه مانند یک "بمب‌ اتمی کوچک" با برد بیش از 2 متر است

    عطسه مانند یک "بمب‌ اتمی کوچک" با برد بیش از 2 متر است

  • تست صبحگاهى احتمال ابتلا به کرونا در منزل

    تست صبحگاهى احتمال ابتلا به کرونا در منزل

  • امضای مغزی متفاوت افرادِ تنها به پر کردن خلا اجتماعی کمک می‌کند

    امضای مغزی متفاوت افرادِ تنها به پر کردن خلا اجتماعی کمک می‌کند

  • آیا جهش ویروس کرونا بر واکسن تأثیر خواهد گذاشت؟

    آیا جهش ویروس کرونا بر واکسن تأثیر خواهد گذاشت؟

  • تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر بینایی کودکان

    تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر بینایی کودکان